Kezedben az életed

Túlsúly. Magas vérnyomás. Dohányzás. Mozgáshiány. Stressz. Ismerős ellenségek, amik a várható egészséges életévek számát kegyetlenül megtépázzák. Vegyék fel ellenük a harcot, a TV2 új egészségügyi műsora segít ebben. Nyolc történet, nyolc probléma és nyolc kérdés, amit Ön is feltett már. A válaszokat szakértő orvosok és életmód tanácsadók adják meg minden szombat délelőtt a TV2 műsorán!

Kézzel Írott Receptek

A Kézzel Írott Receptek házigazdájaként Bereznay Tamás séf vendégeivel áll a konyhapult mögé. Tamás klasszikus, családi recepteket kelt életre. A fogások elkészítése közben a szakmai tanácsok, az ételek újragondolása mellett fény derül a receptekhez kapcsolódó családi történetekre is. Házigazda: Bereznay Tamás

Süti Suli Mónikával

A Chili TV legújabb produkciójában Erdélyi Mónika műsorvezető az édesszájúak örömére, a sütemények világába kalauzolja el a nézőket. A hagyományos édességek mellett a legújabb sütemény-különlegességek receptjeit is elsajátíthatjuk - a szakma legjobb hazai képviselői által. 

A műsor háziasszonya: Erdélyi Mónika

Országtorta

Az Ország tortája című műsorban Balázs Andi hétről hétre ellátogat az Ország tortája címmel büszkélkedő cukrászdákba, hogy 2007-től egészen napjainkig, nem csupán bemutassa, de a cukrászokkal el is készítse a díjnyertes finomságokat. A műsor háziasszonya: Balázs Andi

Egyenlítő

A HBL Produkció 2010 őszén indított, Egyenlítő és Egyenlítő Extra című műsoraiban arra vállalkozott, hogy az esélyegyenlőség témakörében is pozitív példát adjon a magyar tévénézőknek.

Lázár és Géza - A retro konyhasó

Népszerű ételek, gyorsan elkészíthető finomságok, konyhai trükkök, érdekességek és vidám hangulat. Így lehetne összefoglalni a LiChi TV legújabb műsorát, melyben egy legendás páros, Kovács Lázár és Kaszás Géza tér vissza a konyhába! 

Hálószobatitkok

Pikáns és izgalmas vadonatúj talkshow Orosz Barbarával, valamint celebpárok részvételével. A műsor témáit, a tartalmat pedig a cím is sejteti... A beszélgetős műsorban az interjúalanyok megnyílnak, és érdekes – lehetőség szerint máshol még nem hallott – történeteket mesélnek el. Ezt a különböző „rovatok” és a bejátszások teszik változatossá. Érzelmes, megható, ám ugyanakkor vicces, humoros, pikáns történetek kerülnek elő. Műsorvezető: Orosz Barbara

Apák gyesen

Minden epizód egy ismert család három napját mutatja be. Olyan többgyerekes családokat láthatunk a műsorban, ahol az apa ismert és sikeres, így a hétköznapokban az anyukára hárul a gyerekek és a háztartás oroszlán része. Játékszabályok: apuka nem kommunikálhat a feleségével ebben a három napban, se telefonon, se neten! Nem vehet igénybe külső segítséget - csak a műsorvezetőt hívhatja egy alkalommal, miközben el kell végeznie az anya listáján szereplő napi teendőket, valamint egy fő feladatot, amit szintén az anya határoz meg számára.

Ízes Élet

Az Ízes élet nem egy klasszikus főzőműsor, sokkal inkább egy életforma a konyhában. Bizonyára nem véletlen, hogy az étel és az élet szavak betűi ugyanazok. Az Ízes élet házigazdái, Marton Adrienn és Pataky Péter, Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf élvezi az életet és az ételeket is. Az élményt pedig szereti megosztani másokkal, így az Ízes élet nézői biztosak lehetnek abban, hogy nemcsak újabb receptekkel lesznek gazdagabbak, hanem kedvet kapnak a kísérletezéshez, akár egy-egy klasszikus étel újragondolásához is.

9 Hónap

A HBL Produkció és a Sejtbank Kft. 2011 őszén indította el a TV2 képernyőjén futó magazinműsorát 9 Hónap címmel. A műsorban a népszerű genetikus professzor, dr. Czeizel Endre ismerteti a terhességgel kapcsolatos legfontosabb tudományos ismereteket, melyek a gyakorlati életben is használhatóak.

Micsoda Nők!

A Micsoda Nők! - Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talk-show műsorvezetőjeként, Andrea hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban. 

Babavilág

A HBL Produkció 2006-ban indította el a TV2-n mai napig sikeresen futó Babavilág elnevezésű, közszolgálati témákkal foglalkozó magazinműsorát, melyet hetente fél órában, szombat délelőttönként sugároz az országos kereskedelmi csatorna. Társműsora, a Babapercek 2008 óta napi öt percben jelentkezik a TV2 reggeli sávjában. 

HBL Stúdió megközelítés

Levélírás


Név:*
E-mail:*
Üzenet:*