Műsorgyártás

Tudja, hogy mi a TV hirdetések legnagyobb ellensége? A TV távirányítója. A TV nézők immár többszáz tematikus csatorna és számos kereskedelmi TV közül választhatnak, így a reklámblokkok szűk keretei közül ideje kimozdulnia minden tömegeket elérni kívánó hirdetőnek. Egy tartalmas és hiteles szponzorfinanszírozott televízió műsor olyan nézőközönséget toboroz Önnek, amellyel nem csupán egy 30 másodpercben elmondható üzenetet, de akár komoly edukációs tartalmat is átadhat. Erre kínálunk Önnek megoldást.

A RIO Mare termékelhelyezése az Egészségmánia című műsorunkban

A hagyományos televíziózás kora lejárt - elérkezett a tartalom alapú TV-s kommunikáció ideje.

Hogyan mondaná el 30 másodpercben terméke előnyeit, a versenytársakhoz képest eltérő tulajdonságait, az aktuáis kereskedelmi ajánlatát és a termékkel kapcsolatos egyéb információkat? De még ha ez sikerül is - egyetlen reklámblokkban hányan próbálkoznak ugyanezzel? Vajon a vevők ebből mennyit képesek felfogni és felidézni, amikor vásárlási döntést hoznak?

És most képzelje el, hogy a potenciális fogyasztói perceken keresztül figyelik az Ön termékével kapcsolatos üzeneteket, azt szórakoztató és informatív módon bemutató szponzorfinanszírozott műsor keretében. Mindezt a TV csatorna műsoridejében, nem azon kívül, így a reklámtemető környezetből kilépve.

Ugyanazt sokféle és tartalmas módon tudjuk bemutatni, úgy, hogy az Ön terméke áll a fókuszban. A hatályos reklámtörvény betartásával is képesek vagyunk úgy megjeleníteni termékét és elmondani márkaüzenetét, hogy az könnyen felidézhető és maradndó legyen.

Sőt - az így elkészülő műsor az Öné: akár saját csatornáin (weboldal, Youtube csatrona, Facebook oldal) is bemutathatja.

Szerkesztőségünk néhány nap alatt készít Önnek műsortervet, melyet akár heteken belül a képernyőn láthat - és nem csak Ön, de vevői és részvényesei is.

Kérjen ajánlatot most: vegye fel a kapcsolatot producerünkkel, aki segít a részletekben...

Stúdiónk rendelkezésére áll

Stúdióban forgassuk le beszélgetés formájában? Vagy helyszínen, riportként? Esetleg mindkettő? Hívjunk ismert személyiségeket, akik beszélnek róla? Vagy szakértőket, akik hitelesen mutatják be? Minden rendelkezésére áll - csak a vezérlőből el kell hangoznia: "Felvétel!" - és máris forog a kamera.

 

HBL Stúdió megközelítés

Levélírás


Név:*
E-mail:*
Üzenet:*